Meezingen met een cantate

Meezingen met een cantate
Altijd al eens mee willen zingen in een cantate?

Lees dan verder....
 
Tip! Wandelingen 40-dagentijd Tip! Wandelingen 40-dagentijd

De Raad van Kerken Vollenhove en Sint Jansklooster organiseert op zes zaterdagen in de veertigdagenperiode voor Pasen, een wandeling in de omgeving van Vollenhove. De eerste wandeling is op 17 februari en de laatste op 23 maart. De start is telkens om 9.00 uur en het duurt circa een uur en wordt afgesloten met koffie of thee en wat lekkers. Opgeven is niet nodig. De eerste keer start bij de Burght in Vollenhove.  Klik hier voor meer informatie.


 
 
We zijn gestart!

We zijn gestart!

De kerkenraad heeft de beroepingscommissie geinstalleerd en we zijn gestart. De vacature gaat nu geplaatst worden op de vacature pagina van de PKN en op onze eigen website.
Wilt u ons ook helpen? Weet u een predikant die past bij onze gemeente, attendeer hem of haar dan op de vacature.
lees meer ┬╗
 
ZWO (zendingscommissie) ZWO (zendingscommissie)

Zoals al eerder is aangegeven is de zendingscommissie vanaf 2024 ondergebracht bij de diaconie. Voor Cora Keesmaat en Hans Kloek geen grote verandering. Het gezicht van de zendingscommissie was Henk Timmerman. Ruim 40 jaar, in Bijbelse termen: een leven lang, heeft hij zich ingezet voor de zending. Al die jaren heeft hij gezorgd voor het innen en registreren van de vrijwillige bijdrage. Een flinke klus, elk jaar weer. We zijn Henk zeer erkentelijk en willen hem hiervoor heel hartelijk bedanken.


De Diaconie/ZWO commissie.

 
 
NLdoet! | Vrijwilligersdag

NLdoet! | Vrijwilligersdag

Vorig jaar is het goed bevallen. Daarom doen we ook dit jaar weer mee met NLdoet! en wel op zaterdag 16 maart van 9.00 tot 12.00 uur. Er zijn weer diverse klusjes: kroonluchters poetsen, kerk schoonmaken, groenwerkzaamheden, pleintje onkruidvrij maken en nog veel meer.

Vorig jaar was het een enorme klus maar met veel mensen gingen we als een speer en was het bovendien heel erg gezellig. Na afloop hadden we een krokettenlunch. Heerlijk. We houden deze dag in ere. De timing is goed als je het hebt over het moment. Kom ook gezellig helpen en meld je aan via de volgende link. Ga mee!
https://www.nldoet.nl/activiteit/grote-kerk-blokzijl