Club! Kom je ook?

Club! Kom je ook?
Club! Al heel veel jaren een begrip in Blokzijl. Een club voor alle kinderen van groep 4 tot en met 8 met diverse gezellige activiteiten en jaarlijks een clubkamp.

Het clubseizoen start in september op een zaterdagmiddag meestal met een leuke activiteit ergens in de omgeving van Blokzijl. De clubavond is gemiddeld twee keer per maand op vrijdagavond van 19.00 - 20.15 uur in De Waaier, Blokzijl. Circa 50 kinderen doen mee. 
Wat doen we zoals op een clubavond?
  • knutselen
  • spelletjes
  • lekkere hapjes  maken met elkaar
  • zwemmen (1x per seizoen)
  • Sinterklaas vieren
  • discoavond (1x per seizoen)
De clubleiding bestaat uit Henk Pothof, Marja Dragt, Jos Bremer, Monique Buis, Hugo Roubos, Connie Canete, Hetty Schuttenbeld, Nienke Prins en Selma Aalbersberg

Voor meer informatie en/of opgave kun je contact opnemen met de clubleiding via jeugdclubblokzijl@gmail.com. Ook kun je ons volgen op Facebook! 

 
 
Jeugd Jeugd
De jongeren van nu vormen veelal de gezinnen en volwassenen van morgen. Wij vinden het belangrijk dat wij de jeugd en jongeren iets van het geloof en omzien naar elkaar kunnen meegeven waardoor een lijntje voor toekomstige betrokkenheid in stand blijft.
lees meer »
 
KliederKerk

KliederKerk
De KliederKerk is een feestelijke en creatieve manier van kerk-zijn waarin jong en oud samen de Bijbelverhalen ontdekken.
lees meer »
 
KinderKerk

KinderKerk
KinderKerk

KinderKerk is speciaal voor kinderen. 

lees meer »
 
JeugdKerk JeugdKerk
JeugdKerk is voor de jeugd in de leeftijd van 12 (eerste jaar voortgezet onderwijs) tot circa 16 jaar. Elke vierde zondag van de maand is er JeugdKerk in de consistorie van de Grote Kerk om 10.00 uur. Jaarlijks is er een jeugddienst in de Grote Kerk van Blokzijl. 
lees meer »