Projecten jeugd: Projecten jeugd:
Voor het najaar worden er twee jeugdprojecten georganiseerd. De projecten bestaan uit drie bijeenkomsten en hebben een actief karakter. Je kan je aanmelden via patrisjamintjes@hotmail.com. Het wordt georganiseerd door het jeugdteam bestaande uit Patrisja Mintjes-Nijdam, Claudia Macra, Marja Dragt en met hulp van dominee Douwe Wymenga uit Vollenhove en de diaconie. We hopen dat jullie allemaal komen! Meer weten? Vraag het aan één van ons.
Groeten het jeugdteam.
November: What’s up teens, vanaf 12 jaar
Voor de jeugd organiseren we een moderne vorm van catechisatie; we noemen dit ‘what’s up teens’. In totaal zijn er drie bijeenkomsten met het jeugdteam en dominee Douwe Wymenga uit Vollenhove. We gaan aan de slag met het scheppingsverhaal en een verdieping op eenzaamheid. God maakte Eva voor Adam, zodat Adam niet alleen hoefde te zijn. En hoe is dat in de tijd van nu?
We gaan d.m.v. eigen onderzoek aan de slag met dit thema: wat weten wij zelf over het scheppingsverhaal en eenzaamheid, wat staat er in de verschillende bijbels, op google, op social media, in tijdschrijften enz? Welke verdiepingsvragen hebben we voor de dominee? En wat kunnen wij doen aan eenzaamheid?
Sessie 1: woensdag 15 november 19:30-20:30 uur. Op onderzoek naar het scheppingsverhaal en eenzaamheid met Claudia en Marja
Sessie 2: maandag 20 november 19-20 uur. Verdiepings moment met Douwe Wymenga en Patrisja
Sessie 3: woensdag 29 november 19-20 uur. Actieve sessie, wat kunnen wij doen aan eenzaamheid met Claudia en Patrisja
Alle bijeenkomsten zijn in de waaier. Je moet van tevoren aanmelden via patrisjamintjes@hotmail.com. Vanaf minimaal 3 aanmeldingen gaat het door, dus meld je aan!

 
terug