woensdag 13 maart 2024 om 19:30

Kerkdienst | Biddag | Doopsgezinde Kerk 't Lam Blokzijl
Voorganger(s): ds. Neely Kok
Ouderling(en): Gerrie van Duyvenvoorde-Vaartjes, Bertiene van Oort (diaken), Gerrie van Duyvenvoorde-Vaartjes (lector)

Aan de dienst werken mee Gerrie van Duyvenvoorde, ouderling van dienst, Bertiene van Oort, diaken, Jan Last, muziek en ds. Neely Kok gaat voor als predikant.

Liedboek: In de bloembol is de krokus
🌟Uitnodiging tot Bezinning en Gebed🌟
Vier Biddag met ons. 🌷🌷 😀

In de stille schoonheid van de avond nodigen wij jou van harte uit om samen Biddag te vieren, een moment van bezinning en gebed, waarbij we ons openstellen voor de diepere betekenis van ontkiemen en groei in ons leven en de natuur.
Deze bijzondere viering is zorgvuldig voorbereid door de Werkgroep Bijzondere Diensten.
Ds. Neely Kok zal deze dienst leiden. Onder haar inspirerende begeleiding zullen we samen verkennen hoe stilte en meditatie ons kunnen leiden naar een dieper inzicht in onze eigen werkzaamheid en zorg in het wonder van het leven.
Voor de muzikale omlijsting van de avond zorgt Jan Last, wiens klanken ons zullen begeleiden op onze reis van introspectie en gebed.
Laat ons deze Biddag samenkomen in de warme omgeving van de Doopsgezinde Kerk ’t Lam, om gezamenlijk een pad van spirituele groei en begrip te bewandelen. Een avond om de stilte te ervaren, te reflecteren op ons eigen aandeel in de wereld, en te bidden voor ontkiemen, groei, en de vruchten van ons handelen.
We kijken uit naar je komst.

De biddag kan niet gevolgd worden via kerkdienstgemist.nl.
 

terug