Vrijheid

Vrijheid

Zo, halverwege April, tussen Pasen en Bevrijdingsdag past het thema ‘Vrijheid’. En hoe langer je nadenkt over wat ‘vrijheid’ betekent hoe moeilijker het is om het te omschrijven. Ik las een mooie anekdote over het vangen van apen:

Om apen te vangen worden kruiken met een smalle hals in de boom gehangen met daarin lekkernijen; fruit en noten. Een aap komt en wil dat fruit of die noten pakken en omdat hij ze in zijn vuist heeft, krijgt hij zijn hand er niet meer uit. Door niet los te laten wat hij heeft, levert hij zijn vrijheid in. En dat loslaten van wat je hebt, het loslaten wat je bindt, is dat niet de ultieme vrijheid?
 
lees meer ┬╗
 
Actie jeugdclub Blokzijl

Actie jeugdclub Blokzijl

Zoals jullie misschien weten dalen de inkomsten van het oud papier. Om toch een compleet clubseizoen te kunnen draaien inclusief het clubkamp houden wij dit jaar een actiedag om extra inkomsten te genereren. Deze actiedag staat gepland op zaterdagmiddag 20 april!

Deze middag gaan wij van 13.30 tot 15.30 uur auto’s wassen. Daarnaast verkopen wij tulpen, brok en zelfgemaakte en versierde cupcakes. Alle kinderen van de club helpen die middag. Vanzelfsprekend hopen wij op veel klanten! 

 

 Zegt het voort...., zegt het voort... 

      De clubleiding