JeugdKerk JeugdKerk
JeugdKerk is voor de jeugd in de leeftijd van 12 (eerste jaar voortgezet onderwijs) tot circa 16 jaar. Elke eerste zondag van de maand is er JeugdKerk in 'De Waaier' om 10.00 uur. Jaarlijks is er een jeugddienst in de Grote Kerk van Blokzijl. 

De JeugdKerk-commissie bestaat uit Marja Dragt, Annie de Lange en Alice van der Stelt.
Mee doen? Dat kan altijd. Meer weten?
Neem contact op met Marja Dragt (marjadragt@hotmail.com).

Programma JeugdKerk 2021-2022

De JeugdKerk start in september 2021 na een gezamenlijk begin tijdens de Startzondag. Met de jeugdactiviteit ‘Time travel tot the future’, passend bij het jaarthema ‘Van U is de toekomst’, wordt verder ingegaan op het onderwerp duurzaamheid.

Zondag 10 oktober 2021 is het thema ‘Dromen over de toekomst’ aan de hand van het verhaal uit Genesis 37: Het verhaal van Jozef.

Zondag 7 november 2021 wordt er een bezoek gebracht aan Jongeren Aan Zet (JAZ ) in De Schalle te Nijeveen. Het thema is ‘Back to basic’.

Zondag 5 december 2021 is het jaarthema ‘Toekomstdromen’ met behulp van het lied ‘Labyrinth’ van Gers Pardoel. Natuurlijk wordt er ook Sinterklaas gevierd. 

Zondag 9 januari 2022 is het thema 'Voet- en voedselafdruk en rentmeesterschap'. Na afloop is er Nieuwjaarswensen in de Grote Kerk. 

Zondag 6 februari 2022 verder met het jaarthema met behulp van een video van Denkstof met gespreksvragen en een Kahoot. 

Zondag 6 maart 2022 verder met het jaarthema door 'Het Onze Vader' verder uit te pluizen

Zondag 3 april 2022 verder met het jaarthema door 'het gebed van Jezus' verder te bespreken en er een eigen gebed van te maken. 

Zondag 1 mei 2022 afsluiting van het thema door terug te kijken en dit te gebruiken om de jeugddienst verder voor te bereiden. 

Zondag 22 mei 2022 Jeugddienst in de Grote Kerk. 
terug