De nieuwe ambtsdragers stellen zich aan je voor

De nieuwe ambtsdragers stellen zich aan je voor

Karin heeft me gevraagd een stukje aan te leveren voor de zondagsbrief, waarin ik me voorafgaande aan de bevestiging van de ambtsdragers op eerste Pinksterdag voorstel.

Sinds februari 2002 woon ik samen met mijn vrouw Jennie aan de Blokzijlerdijk 20. Veel van jullie zullen zich de plaats van onze voormalige “buren”, het fabriekje nog wel herinneren.

Door de week houd ik me samen met 3 collega’s bezig in de makelaardij, hypotheekadvies, taxaties en wat verder rondom onroerend goed en de financiering daarvan op ons pad komt. In mijn vrije tijd vermaak ik me in mijn groentetuin, lees ik graag en zing ik als projectzanger bij een aantal koren.Toen Klaas de Lange me vroeg of ik eventueel beschikbaar was voor de kerkenraad heb ik, na een kennismakingsbezoek aan een vergadering van de ouderlingen, daar ja op gezegd. Ik hoop, als wijkouderling, ook mijn bijdrage te kunnen leveren aan de kerkelijke gemeente te Blokzijl/Scheerwolde. Aandacht voor en omzien naar elkaar raken voor mij aan één van de kernwaarden van het Evangelie. Samen met de andere leden van de kerkenraad hoop ik op een leerzame en goede ambtelijke periode.

Adriaan Tollenaar

terug