De nieuwe ambtsdragers stellen zich aan je voor

De nieuwe ambtsdragers stellen zich aan je voor

Mijn naam is Heleen van Drie-de Pagter. Ik ben 56 jaar en getrouwd met Leo van Drie. Wij wonen sinds 2010 in de buurt van Blokzijl. Eerst aan de Uiterdijkenweg, waar wij een pensionstal hadden en sinds 2017 aan de Wagenweg in Kuinre. We wonen op een woonboerderij met onze paarden, honden en kat. Mijn dagelijkse werk is een fulltime baan op het hoofdkantoor van ABN AMRO in Amsterdam. Ik werk daar bij de facilitaire afdeling en ben o.a. verantwoordelijk voor communicatie.

In het verleden heb ik kerkenwerk gedaan in Baarn, waar Leo en ik lange tijd hebben gewoond. In Kuinre ben ik 3 jaar penningmeester geweest. Ik ben nooit eerder ambtsdrager geweest, mijn werk was altijd meer op de achtergrond.


Begin 2023 hebben wij besloten over te stappen naar een grotere gemeente. Na een tijdje zoeken zijn we uitgekomen in Blokzijl. De gemeente en de diensten spreken ons aan. We voelen ons welkom. Daarom hebben we ons vorig jaar overgeschreven van Kuinre naar Blokzijl.

Inmiddels is Leo ingewerkt bij het Beamteam wat hij met veel plezier doet. En ik ben blij en dankbaar voor het vertrouwen dat ik de rol van scriba mag gaan vervullen.

Omdat wij ‘van buiten Blokzijl’ komen weten wij niet alles van het reilen en zeilen binnen de kerk. Dus schroom niet om mij aan te vullen of te informeren daar waar nodig. Kerk zijn doe je met elkaar!


Heleen van Drie-de Pagter 
terug