Bezorging zondagsbrief

Bezorging zondagsbrief
In coronatijd hebben we in de zondagsbrief een medium gezien om meer verbinding te krijgen met de mensen thuis toen kerkbezoek en fysiek contact lastig werd. Dit is heel succesvol gebleken. De meesten ontvangen de zondagsbrief via de mail. Een kleine groep ontvangt de zondagsbrief op papier om verschillende redenen. De kerkdiensten zijn inmiddels hervat en we gaan over naar een nieuw normaal. Het rondbrengen van de zondagsbrief gaan we beëindigen per 19 september. Vele vrijwilligers hebben gezorgd voor de wekelijkse bezorging. Met elkaar is het altijd gelukt. Vrijwilligers bedankt!
Hoe verder na 19 september?
De Zondagsbrief blijven we bezorgen in de Vierhoek en De Zaaier. Op zondag is er een papieren versie te verkrijgen bij de kerkdiensten in de Grote Kerk of de Wielewaal.
Kreeg je de zondagsbrief op papier maar ontvang je alsnog de zondagsbrief graag digitaal? Meld je aan via redactiezondagsbrief@hotmail.com.
Binnenkort volgt meer uitleg over hoe we verder gaan met alle vormen van communicatie.
Heb je een vraag hierover of wil je een reactie doen? Laat het mij weten.
Karin Rozendal, scriba (06 53 44 83 19, pgb4@xs4all.nl)
 
 
Zondagsbrief Zondagsbrief

Wilt u wekelijks op de hoogte worden gehouden van alle actuele zaken die zich afspelen in en rond de protestantse gemeente Blokzijl - Scheerwolde, geeft u zich dan op voor de digitale Zondagsbrief. E-mail: redactiezondagsbrief@hotmail.com

De zondagsbrief wordt ook elke zondag uitgereikt in de kerk.

Redactie:

Annie de Lange, Veldhuisweg 9, 8362 VB Nederland tel: 0527-292534

Geke Ploer-Marsman, Uiterdijkenweg 64, 8316 RT  Marknesse tel: 0527-291 336