Wie gaat over water

Wie gaat over water
De leerlingen van Jezus varen in het donker op het meer als het hard begint te waaien. De leerlingen zijn bang, maar dan komt Jezus over het water naar hen toe. Hij zegt dat ze niet bang hoeven te zijn. Ze vragen Jezus om aan boord te komen, maar op hetzelfde moment komt de boot aan land. Luister en bekijk hier het verhaal.

Jij kan ook op God vertrouwen, durf jij op het water te lopen? Luister maar eens naar dit liedje: God heeft een plan met je leven
Op het werkblad op de zondagsbrief, staat een kleurplaat naar het schilderij van Rembrandt ‘Christus in de storm op het meer van Galilea’. Rembrandt  was een Nederlandse kunstschilder, etser en tekenaar. uit de 16 eeuw. Hier zie je een afbeelding van dit schilderij en daarnaast de kleurplaat.
Wat is je eerste indruk? Is er iets dat je opvalt? Wat zie je precies? Welke gevoelens of gedachten roept het schilderij bij je op? Wat vind je van het werk?
Je mag de kleurplaat inkleuren met jouw eigen gekozen kleuren of schilderen volgens het kleurenspel van het schilderij van Rembrandt. Succes!
 
terug