Werkzaamheden begraafplaats Baarlo Werkzaamheden begraafplaats Baarlo
Op de begraafplaats Baarlo is altijd wel wat te doen. Niet alleen met begrafe­nissen maar ook met  werkzaamheden om te zorgen dat het kerkhof er altijd netjes uit ziet. Zo is er het afgelopen jaar veel werk verzet aan het onderhoud op de begraafplaats. Een paar beste stormen in het voorjaar, een goed groeiseizoen van gras, en het vele blad in de herfst, dat gaf allemaal het nodige werk. Maar met vereende krachten van de vrijwilligers, en koffie, werd dat allemaal aangepakt.
Met de groep vrijwilligers is het prettig werken, zij zorgen er voor dat het kerkhof er altijd netjes uitziet. Nooit werken ze allemaal tegelijk, maar in verschillende groepjes
Er zijn een paar dingen veranderd op de begraafplaats, of worden binnenkort nog veranderd:
  • Bij de klokkenstoel is gelegenheid om as uit te strooien. Als u hier gebruik van wil maken wordt u verzocht contact op te nemen met de beheerder.
  • Achter op de begraafplaats en bij het strooiveld wordt een bloemenperk aangelegd. Goed voor de vogels, bijen, vlinders en het milieu.
  • Ook zijn er een paar vogelkastjes in de bomen opgehangen om de eiken­processie­rups te bestrijden (rups is nog niet gesignaleerd).


 
terug