PKN
Protestantse Gemeente Blokzijl Scheerwolde
 
Wat gebeurde er de afgelopen week... Wat gebeurde er de afgelopen week...
Kerkdienst. Het was de laatste zondag van het kerkelijk jaar. In een volle kerk herdachten wij hen die het afgelopen jaar kwamen te overlijden en deel uitmaakten van onze gemeente.
Pastoraat en diaconaat: Ook deze week is er weer door velen aan velen een bezoek of een bloementje gebracht of een kaartje verstuurd.
Dinsdagavond was er catechese en spraken we o.a. over dopen.
Woensdagavond gingen we al filosoferend verder in het boekje van Charles Taylor.
Ook moest de kopy voor Onderweg ingeleverd worden, zodat de redactie er deze week mee aan de slag kon en er weer een prachtig kerkblad van wist te maken.
Donderdagavond kwam de Classis bij elkaar in de Gereformeerde kerk in Oldemarkt. We begonnen met een rondje; Hoe gaat het in de gemeente? Daarna gingen we in gesprek over het thema: De Week van het Gebed. Een mooie en inspirerende avond.
Vrijdagavond was er weer clubavond in de Waaier. Fijn dat de leiding zich zo wil inzetten voor de jongeren. Voor de iets oudere jeugd was er aansluitend soos.
terug
 
 

Catechese
datum en tijdstip 10-12-2019 om 19.00 uur
meer details

Filosoferen aan de Kolk
datum en tijdstip 11-12-2019 om 20.00 uur
meer details

Grote Kerk Blokzijl
datum en tijdstip 15-12-2019 om 10.00 uur
meer details

Kerst met the Swining Stones
datum en tijdstip 15-12-2019 om 15.00 uur
meer details

 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.