PKN
Protestantse Gemeente Blokzijl Scheerwolde
 
Wat gebeurde er de afgelopen week... Wat gebeurde er de afgelopen week...
Wat gebeurde er de afgelopen week?
Kerkdienst. In Scheerwolde ging ds C. Aalbersberg voor.
Pastoraat en diaconaat: Er werd door velen en op velerlei manier aandacht aan elkaar gegeven: een bloemetje, een bezoek of een kaartje.
Dinsdagmorgen was er, zoals gewoonlijk, koffiedrinken in de Vierhoek.
Dinsdagavond was er catechese in de Waaier. We hadden het o.a. over drugsproblematiek en meelopen met de groep of voor je zelf durven opkomen.
Woensdagmiddag was er in de consistorie een bedankmiddag georganiseerd voor het wijkbezoekteam en de bezoekdames en heren. Tijd om bij te praten en ook om ieder te bedanken voor de inzet. We spraken af dat voortaan de wijkbezoeker (als ondersteuner van de wijkouderling) voortaan wijkondersteuner gaat heten. Dit om verwarring te voorkomen met de bezoekdame of heer. Het was een bijzonder fijne en gezellige middag. (lees een uitgebreid verslag op deze website onder de menuknop 'Nieuws')
Woensdagavond was er Filosoferen aan de kolk. We bespraken hoofdstuk 2 uit het boekje van Charles Taylor: de malaise van de Moderniteit.
Donderavond kwam de kerkenraad bij elkaar. In goede sfeer en harmonie werd er met elkaar gesproken over het vele werk dat gedaan wordt in onze mooie gemeente.
Vrijdagavond was er weer clubavond in de Waaier.
 
terug
 
 

Catechese
datum en tijdstip 10-12-2019 om 19.00 uur
meer details

Filosoferen aan de Kolk
datum en tijdstip 11-12-2019 om 20.00 uur
meer details

Grote Kerk Blokzijl
datum en tijdstip 15-12-2019 om 10.00 uur
meer details

Kerst met the Swining Stones
datum en tijdstip 15-12-2019 om 15.00 uur
meer details

 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.