PKN
Protestantse Gemeente Blokzijl Scheerwolde
 
Verslag Jongeren aan Zet Verslag Jongeren aan Zet
Afgelopen zondag, 17 november,  zijn we met 8 jongeren naar Nijeveen geweest voor Jongeren Aan Zet. Het begon om 10 uur met Jan en Jaap, de mime speler. Hij beeldde onder andere 7 Bijbelverhalen uit en wij moesten zeggen welke dat waren. Daarna konden we kiezen uit 5 workshops. Sommige jongeren hebben creatief recycling (macrameeën) gedaan, waarin ze bijvoorbeeld een armband geknoopt hebben. Anderen zijn naar games ontwerpen geweest

en zij maakten een bordspel wat leek op Risk, maar dan geen oorlog maar vrede. Bij het vloggen gingen ze een filmpje maken van waar je energie van krijgt en wat je kunt delen. Bewust koken ging over je ecologische voetafdruk en daar werd biologische soep gemaakt. In de escape room moest je codes kraken door goed samen te werken. Helaas lukt het onze jongeren net niet om op tijd te ontsnappen.Tenslotte kon je bij de workshop Krav-Maga leren om  jezelf op een goede manier te verdedigen. Daarna sloten we de ochtend af door samen bolletjes met de zelfgemaakte soep te eten. 
 
terug
 
 

Catechese
datum en tijdstip 10-12-2019 om 19.00 uur
meer details

Filosoferen aan de Kolk
datum en tijdstip 11-12-2019 om 20.00 uur
meer details

Grote Kerk Blokzijl
datum en tijdstip 15-12-2019 om 10.00 uur
meer details

Kerst met the Swining Stones
datum en tijdstip 15-12-2019 om 15.00 uur
meer details

 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.