Uitnodiging Kinderkerstfeest online Uitnodiging Kinderkerstfeest online
Kom je ook kijken?
De voorbereiding voor het kinderkerstfeest is in volle gang! Dit jaar wordt het kinderkerstfeest met beide basisscholen in Blokzijl georganiseerd. Het belooft een heel mooie online dienst te worden. U kunt de dienst vanaf 20 december bekijken via kerkdienstgemist.nl .
In totaal doen er dit jaar 24 kinderen van groep 5 en 7 mee aan de musical. De musical heet Operatie Kerstpost. Er worden uitnodigingen verstuurd voor een geweldig kerstfeest… maar of alles aan gaat komen, is nog maar even de vraag. En natuurlijk gaat er weer van alles mis, zal het allemaal goed komen? Tijdens de musical worden de liedjes gezongen door alle kinderen van de bassischolen, zo wordt het kinderkerstfeest van ons allemaal. Ook worden er mooie liedjes gezongen in de dienst en zullen bekenden van jullie een verhaal gaan vertellen.
Doelcollecte kinderkerstfeest:                                                                                                   
Tijdens de online dienst is er ook een doelcollecte. Dit jaar is er gekozen voor stichting Timon. Timon helpt kinderen en jongeren van 0-23 jaar zicht te krijgen op hun toekomst en bieden noodopvang voor gezinnen.  Zij hebben een noodopvang voor dakloze gezinnen in Amsterdam. Dit zijn met name jonge alleenstaande moeders. Er is plek voor 16 gezinnen. Op dit moment wonen er 14 jonge moeders en totaal 30 kinderen onder de 4 jaar en begin basisschool. Ze hebben daar ook een gezamenlijke tuin waar momenteel nog niks is. Onze collecte wordt besteed aan het inrichten van deze gezamenlijke tuin met bijvoorbeeld een speeltoestel voor de kinderen. U kunt een bedrag doneren op rekeningnummer NL03 RABO 0161 9607 07 t.n.v. P. Mintjes, Protestantse gemeente Blokzijl ovv doelcollecte Timon. Voor meer informatie over Timon klik hier voor de website. Alvast bedankt voor uw bijdrage!
Kortom, het belooft weer een mooi kerstfeest te worden. Gaat u ook online  kijken?
Tot zondag 20 december, op kerkdienstgemist.nl
Commissie Kinderkerstfeest
 
terug