Terugblik kinderkerk 8 november jl

Terugblik kinderkerk 8 november jl
Thema: Laat je talent groeien!
Lezing: Matteüs 25: 14-30
Zondag 8 november was de eerste keer KinderKerk in de nieuwe vorm. Dat wil zeggen, een uur lang KinderKerk in de consistorie. Dit i.v.m. het maximaal aantal personen in de dienst van 30 personen, incl. kinderen onder de 12 jaar.
Het thema van deze zondag was het verhaal van de talenten oftewel ‘laat je talenten groeien’. We mochten 11 kinderen ontvangen, een hele mooie opkomst! We hadden een mooi programma voorbereid met liedjes, een video van het Bijbelverhaal met playmobil poppetjes, het ballonspel en natuurlijk het ontdekken van onze talenten.
Klik hier voor de link naar het bijbelverhaal ‘de gelijkenis van de talenten’ Daarna hebben we een proefje gedaan met een keukenrol en wat water. Op een keukenrol papiertje hadden we een talent verstopt. Maar het is niet de bedoeling om talenten te verstoppen, je moet ze juist laten zien. Door het keukenpapier in het water te laten zakken werd het talent – een tekening – zichtbaar. Ook leuk om thuis te proberen.
Daarna hebben we onze talenten ontdekt: van koken/hapjes maken tot verven en zingen. Iedereen heeft een talent! We hebben de ochtend afgesloten met het lied van Kinderen voor Kinderen: iedereen een talent. Klik hier om het liedje te horen.
De volgende keer is zondag 13 december om 10.00 uur in de consistorie. Je bent van harte welkom!
Tot dan!
Groeten Gerard en Patrisja
 
terug