Startzondag 10 september 2023: Ga mee!

Startzondag 10 september 2023: Ga mee!

De zomerperiode is al bijna voorbij. Toch zijn er nog veel mensen die onze kerk bezoeken en een dienst bijwonen. Fijn dat de deuren van de kerk open staan en dat we elkaar kunnen uitnodigen. Misschien ben je al op pad geweest of heb je het nog voor de boeg. Laat ons weten waar jij naar toe bent geweest door een berichtje naar de kerk te sturen. Er zijn al wat ansichtkaarten binnen gekomen, maar de slinger kan nog wel wat langer! Je kunt je kaartje ook gewoon in de brievenbus van De Waaier (Wilhelminastraat 3, 8356 EK Blokzijl) doen.


We denken bij dit jaarthema echt aan het starten, waarbij we mensen uitnodigen om mee te gaan, maar ook om mee te bidden, mee te zingen, mee te wandelen, enz. We willen samen het nieuwe jaar beginnen en wensen elkaar daarbij het beste. In de illustratie hiernaast zie je handen getrokken uit één lijn, ze zijn onlosmakelijk verbonden en staan symbool voor het verbond van God met de mens en daarin met de hele kerk. Een waterdruppel als symbool van de doop. Omgekeerd vormt het een hartvorm. Het symbool van liefde.

Voor de dienst is er koffie met cake, tijdens de dienst zijn er verschillende activiteiten en na de dienst willen we proosten op het nieuwe jaar met een hapje en een drankje. Kun je een cake bakken of zorgen voor een lekker hapje, geef het dan door aan Emmelyn (8356hg17@gmail.com). Samen willen we er een goede startzondag van maken. Zie verder de uitnodiging bij de zondagsbrief.

Commissie Startzondag
 
terug