Start 40 dagen tijd Kinderkerk project Start 40 dagen tijd Kinderkerk project

Zondag 1 maart start de 40 dagentijd. Een periode waarin we uitkijken naar Pasen! We beginnen zondag 1 maart met het verhaal van Mozes bij de brandende braamstruik. Daar geeft God een teken van leven aan Mozes en zijn volk. Tijdens het project volgen we de verhalen van Mozes die zijn volk klaarmaakt om op weg te gaan naar een nieuw begin.

De kinderen starten elke zondag in de kerk. Daar krijgen we bezoek van Mozes. Hij vertelt ons wat hij deze week gaat doen. Mozes neemt elke week een voorwerp mee. Daarna zingen we het projectlied en gaan we naar de KinderKerk ruimte.

Tijdens de KinderKerk lezen we het verhaal van Mozes en gaan we aan de gang met de project verwerking. Dit is een werkje waar we elke week aan werken en dat we met Pasen mee naar huis mogen nemen. Wat het is houden we nog even geheim. Het belooft heel leuk te worden.

Op zondag 5 april is het Palmpasen. Dan gaan we met de kinderen de Palmpaasstok maken en houden we de Palmpaasoptocht door de kerk. De week erna is het Pasen, ook dit is een gezinsdienst waarbij het project wordt afgesloten. Dan zullen we ook weer de Paasgroeten met elkaar gaan rondbrengen, een mooi gebaar van hoe we elkaar een teken van leven kunnen geven.

Kom je ook?

Je bent van harte welkom!

Groeten leiding KinderKerk Patrisja, Tine, Gerard, Marieke en Ruth
 
terug