Pastoraat Pastoraat
Premier Rutte zei in de laatste persconferentie: “Mensen, let een beetje op elkaar.” Dat waren warme, emotionele woorden die recht uit zijn hart kwamen. Laten we er op een goede manier gehoor aan geven. Heb je behoefte aan contact (in welke vorm dan ook), signaleer je problemen of weet je van eenzaamheid, laat het ons alstublieft weten. Jullie kunnen op de wijkouderling en ondergetekende rekenen.  

Ook voor de mantelzorgers en de medewerkers in de zorgsector vraag ik jullie gebed. Het is onzeker hoe de komende maanden met al de feestdagen er uit gaan zien. Maar er zal blijvend veel van hen gevraagd worden. 

En al die anderen, die niet met name genoemd willen worden, maar waarvan wij weten dat zij of wachten op behandeling of onder behandeling zijn, willen we gedenken in ons gebed.

Voor de jarigen of jubilarissen; van harte gefeliciteerd!

Tot slot heten wij alle nieuw ingekomenen heel hartelijk welkom in ons midden! Wij hopen dat jullie je snel opgenomen mogen weten in de gemeenschap. We doen ons best om kennis met elkaar te maken, maar dat ligt in deze tijd van corona wat lastiger. Maar andersom mag ook, schroom niet de telefoon te pakken en contact met ons op te nemen. Dan kunnen we zien wat we voor elkaar kunnen betekenen.


 
terug