Pakketten

Pakketten
Er is een vraag bij de diaconie binnengekomen of wij voor 15 mensen (11 gezinnen en 4 alleenstaanden) een zomerpakket willen samenstellen. Het zijn mensen die heel weinig te besteden hebben. De informatie krijgen wij van het Leger des Heils. Zij geven aan hoe het gezin is samengesteld en waar je ze mee zou kunnen verrassen. De mensen wonen in onze regio. De bedoeling is dat het pakket bij de mensen zelf wordt gebracht. Globaal moet men er niet meer dan €25,- tot €50,- aan besteden. Het is dus de bedoeling dat u zelf met de informatie die u ontvangt, een pakket samenstelt en dat ook bij het gezin brengt. (Misschien is het wel leuk om samen met iemand een pakket samen te stellen, bijv. familie,  vrienden, vriendinnen, buurvrouwen enz.)
Denkt u dat vinden wij wel leuk om daar aan mee te werken, of wilt u meer informatie, dan kunt u  contact opnemen met Hans Kloek via. telefoon 06-19363358 / 0527-291592 of famkloek@hotmail.com
(Wilt u wel meewerken, maar het geld is een probleem, laat het dan weten. De diaconie zoekt daar een oplossing voor.)

Een reactie van een gemeentelid;
‘Toen we de oproep zagen in de zondagsbrief over de zomerpakketten dachten we direct, wat een mooi initiatief, wij doen mee. Dezelfde week hebben we met ons zessen afgesproken en de inhoud van de pakketten besproken. 
We hebben twee pakketten gemaakt voor gezinnen. Op de formulieren stonden met name wensen voor de kinderen zoals knutselpullen, oordopjes voor de telefoon en lego. Allemaal wensen die onze kinderen toch al snel als gewoon zien, wat niet voor iedereen zo is. 
De dag erna hebben we de inkopen gedaan, aangevuld met een bon voor de Hema en veel andere leuke zomerspullen. Op zaterdagochtend hebben we de manden mooi ingepakt en persoonlijk langsgebracht.
Leuk om te geven. Mooi en dankbaar om te zien.’

 
terug