Paasgroetenactie Paasgroetenactie
Aan de hand van het thema van de 40dagentijdcampagne van Kerk in Actie, ‘Sta op’, werd een kruis van takken gemaakt, met als tekst: 'Opstandig hout'. Pasen, verhaal van de Levende!

Ook onze gemeente doet mee aan de paasgroetenactie. Voor gedetineerden is het bemoedigend als ze kaarten krijgen, zeker als daar ook nog iets persoonlijks op staat. Ook al weet u niet precies wie deze kaart ontvangt, toch mag u ervan overtuigd zijn dat het feit dat er om hen gedacht wordt, de gedetineerden erg goed doet. Het is een feestelijke gebeurtenis als de kaarten in de kerkdienst in de gevangenis worden uitgedeeld. Het doet goed als men je door een kaart een hart onder de riem steken.

In verband met het coronavirus hebben we er voor gekozen om zelf de kaarten te schrijven en op te sturen. We willen hierbij de namen van de gemeenteleden van Blokzijl opschrijven. Mocht u het hier niet mee eens zijn en liever niet uw naam erbij willen hebben. Mag u een mailtje sturen naar  corakeesmaat@hotmail.com. Wilt u meer weten over de actie, kijk dan op www.protestantsekerk.nl/paasgroetenactie. Wij willen iedereen veel sterkte wensen in deze tijd!

Vriendelijke groet, Cora Keesmaat en Klaas Timmerman
terug