Paasbus voedselbank actie Paasbus voedselbank actie
De ‘Paasbus Voedselbankactie’ kent dit jaar zijn 2e editie.
Vorig jaar was een groot succes en konden we met een stampvolle bus richting Steenwijk.
Het goede werk wat daar gedaan wordt voor mensen en gezinnen die continue in de (financiële) problemen zitten is belangrijk maar helaas ook noodzakelijk.
Voor veel gezinnen is het niet vanzelfsprekend dat er morgen een fatsoenlijke maaltijd op het bord ligt of dat er af toe voor de kinderen iets extra’s is.
Maar ook aan de meest basale producten zoals zeep en tandpasta is vaak een tekort en onbetaalbaar voor de gezinnen.
Annemarie en ik zijn dan ook zeer content met de samenwerking in de Paasbusactie van 2021. Het is fijn om te weten en goed om te weten dat we samen meer kunnen, als ondernemers, als kerk, als mens!
Ik vind het prachtig om te zien hoeveel de actie losmaakt en hoeveel belangrijke etenswaren en spullen we al ontvangen hebben. Ook krijgen we veel aandacht in de pers voor de actie en dat maakt de zichtbaarheid en de noodzaak van de Voedselbank weer duidelijk.
Direct afgelopen maandag bij de start van de actie mochten we al geweldig bedrag in ontvangst nemen en dat maakt de actie bij voorbaat al succesvol!
Ook de opbrengsten van de collecte komt zeer goed terecht, van het geld schaft de Voedselbank zelf  belangrijke producten aan voor gezinnen zoals verse groenten.
De aanvoer vanuit de supermarkten is drastisch minder dan voorheen dus de noodzaak om te ondersteunen is evident!
 
We willen jullie als kerk bedanken en nogmaals prettig dat we nu en hopelijk in de toekomst samen, en als Blokzijl, kunnen optrekken in het helpen van deze belangrijke goede doelen!
 
Mede namens mijn vrouw Annemarie.
 
Warme groet,
 
Alko Tolner.

 
terug