PKN
Protestantse Gemeente Blokzijl Scheerwolde
 
Actie schoenendoos Actie schoenendoos
Bij de Jeugddienst op zondag 26 mei 2019 hopen wij zoveel mogelijk schoenendozen te hebben verzameld met leuke spullen om uit te kunnen delen bij het Asielzoekerscentrum te Luttelgeest. Daar hebben we uw hulp bij nodig!

Wat houdt de Actie Schoenendoos precies in?

Samen vullen we zoveel mogelijk schoenendozen met schoolspullen, toiletartikelen en speelgoed voor kinderen en jongeren in het asielzoekerscentrum. Hiermee doen we iets concreets voor vluchtelingen.

Wat mag er in de schoenendoos?

De schoendoos mag naar eigen idee versierd worden en gevuld worden met producten die op de afbeelding  (volgende bladzij) zijn weergegeven.
Daarnaast kunt u ook alleen een lege doos en/of spullen aanleveren, zodat de Kinderkerk ook een paar dozen zelf kan versieren en vullen.
U kunt de hele maand mei de dozen aanleveren

De collecte tijdens de Jeugddienst zal ook aan de inhoud van de schoenendozen worden besteed. Hopelijk zijn er veel gemeenteleden die hun steentje willen en kunnen bijdragen zodat we in de Jeugddienst zoveel mogelijk schoenendozen samen hebben verzameld!

Alvast bedankt voor uw medewerking!

Met vriendelijke groeten,
De Jeugdkerk
terug
 
 

Grote Kerk Blokzijl
datum en tijdstip 19-05-2019 om 10.00 uur
meer details

Grote Kerk Blokzijl
datum en tijdstip 26-05-2019 om 10.00 uur
meer details

Grote Kerk Blokzijl (Hemelvaart)
datum en tijdstip 30-05-2019 om 10.00 uur
meer details

De Wielewaal Scheerwolde
datum en tijdstip 02-06-2019 om 10.00 uur
meer details

 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.