Nieuwe vorm kinderkerk Nieuwe vorm kinderkerk
Kom jij ook?
In de maanden november en december zal er 1x in de maand fysiek KinderKerk zijn i.p.v. elke zondag. Dit zal elke 2e zondag van de maand zijn. Op zondag 8 november en zondag 13 december is er KinderKerk: van 10.00 – 11.00 uur in de consistorie van de Grote Kerk.
De kinderen kunnen zich verzamelen in de consistorie (ingang via de buitendeur),  daar zal dan gedurende de gehele dienst KinderKerk worden gegeven. De kinderen zijn dan dus niet meer aanwezig in de dienst. Dit i.v.m. het maximaal aantal bezoekers van 30 personen (incl. kinderen onder de 12 jaar) in een binnenruimte. De consistorie is weer een aparte binnenruimte in het kerkgebouw.
Omdat er nu maximaal 30 personen tijdens de dienst aanwezig mogen zijn, zien we dat het aantal kinderen in een dienst ook vanzelfsprekend terugloopt. We hopen op deze manier een grotere groep kinderen per keer te mogen ontvangen zodat de kinderen onderling meer contact hebben met elkaar en we ook meer mogelijkheden hebben voor de verwerking van het Bijbelverhaal.
We bieden dan ook de mogelijkheid om je kind naar de KinderKerk te brengen zonder dat je zelf naar de kerkdienst gaat. Misschien omdat je dat nog niet wil of omdat er al 30 personen aanwezig zijn in de dienst.
Je hoeft je kind niet van te voren aan te melden voor de KinderKerk. De leiding houdt zelf de namen registratie bij.
De overige zondagen zal er wel online KinderKerk zijn voor de kinderen die dan in de dienst zijn of thuis online meekijken. In de vorm van een video en een lied tijdens de kerkdienst, zoals jullie van ons gewend zijn. Ook blijven we elke week input geven in de Zondagsbrief.
We hopen jullie zondag 8 november te ontmoeten in de KinderKerk. Tot dan!
Groeten Patrisja, Gerard, Tine, Marieke en Ruth
p.s. Komende zondag 1 november is er nog KinderKerk op de oude manier, dus gewoon tijdens de dienst. Je bent van harte welkom!

 
terug