Kinderkerkproject 40 dagen tijd Kinderkerkproject 40 dagen tijd
Het is alweer de 5e zondag in de veertigdagentijd. Ook deze zondag komt Mozes bij ons op bezoek. Dit keer niet in kerk maar via een video. Klik hier om de video alvast te bekijken. 

Deze zondag gaat Mozes weer naar de Farao. Hij is boos op de Farao omdat hij het volk maar niet wil laten gaan. Er zijn heel wat plagen voorbij gekomen en elke keer belooft de Farao dat hij het volk zal laten gaan, maar het gebeurt niet. Deze zondag gaat het over de verschrikkelijke hagel, die alles op het land verwoest. Als de Farao belooft het volk te laten gaan zal de hagel stoppen. Zal hij het volk nu laten gaan?

De kinderen hebben de eerste twee zondagen kunnen werken aan een reistas. Omdat we nu geen kinderkerk meer geven worden de tassen bij jullie thuis gebracht. We zullen ze zaterdag brengen in een plastic tas in de brievenbus. In de tas zit alles wat je nodig hebt om de tas thuis verder af te maken. Wil je ons een foto sturen als de tas af is? Mag naar patrisjamintjes@hotmail.com. Ben je nog niet begonnen aan de tas en wil je wel graag thuis aan de gang? Stuur ons een mailtje dan brengen we een tas met spullen langs. Voor deze zondag hebben we ook een werkje voor thuis en een hagel proefje voor thuis. Veel plezier ermee!

Wil je thuis aan het werk met de veertigdagentijd? Dat kan. Kind op Zondag biedt tijdelijk alle materialen gratis aan. Klik hier voor het gezinsboekje.
terug