Kinderkerk viert Pasen Kinderkerk viert Pasen

Kinderkerk Pasen

Met Pasen vieren we een nieuw begin. Jezus is niet dood, hij is opgestaan. Hij leeft! Ook Mozes en het volk staan voor een nieuw begin. De farao heeft het volk laten gaan en de reis is eindelijk begonnen. De reis naar een nieuw begin, dwars door de rode zee. Ook deze week komt Mozes langs. Wil je het verhaal van Mozes horen? Klik hier op deze video, dan vertelt Mozes je het verhaal. Wil je het verhaal van Pasen horen? Klik dan hier
De kinderen hebben de afgelopen weken ook thuis aan hun reistas van stof of papier kunnen werken. We hebben al veel foto’s ontvangen. Afgelopen zondag was het Palmpasen en hebben ruim 20 kinderen thuis een palmpaasstok gemaakt. Hiervan hebben we een vrolijk filmpje gemaakt onder het paaslied “weet je dat de Lente komt”. Deze kan je zondag zien in de dienst.   

Wil je thuis aan de slag met Pasen? We hebben een aantal knutselwerkjes voor je uitgekozen. Klik hier voor een kruiswoordpuzzel.
Wil je aan de slag met handlettering? Klik hier. Als je op de link klikt en naar beneden scrolt kom je bij 8 kaarten voor Pasen. Leuk om te maken en mooi om weg te geven. Een teken van leven voor een ander.

Ook alle ouderen binnen onze gemeente krijgen een paasgroet van de KinderKerk. Leg de puzzelstukjes op de juiste plek en de reis van Mozes en het volk wordt zichtbaar. U ontvangt de paasgroet via de post.

We hopen dat u er blij mee bent! Fijne Pasen!
Patrisja
 
terug