Kinderkerk Palmpasen Kinderkerk Palmpasen
Deze zondag is het Palmpasen. De mensen die Jezus zien, dromen van verandering. Als Jezus koning is dan….. Ze ontvangen Jezus als een Koning. De mensen leggen zelfs hun jassen op de grond en zwaaien met palmtakken om Jezus en zijn vrienden te ontvangen.

In de verhalen van Mozes droomt het volk Israël dat God hen zal bevrijden uit Egypte. Zal de Farao hen eindelijk laten gaan? Klik hier voor een filmpje over het verhaal van Palmpasen.

Dit weekend gaan we aan de gang met de Palmpaasstok. De materialen zijn bij de kinderen thuis gebracht. Zondag tijdens de dienst wordt verteld wat er allemaal aan de palmpaasstok hangt en wat het betekent. Bijvoorbeeld het broodhaantje, de slinger met 12 chipjes, de rozijntjes, de eieren  en ga zo maar door.Zondag zien we in de dienst ook een filmpje van de familie Verhoef hoe zij de palmpaasstok hebben gemaakt. Ik ben heel benieuwd!
Wil je een mooi lied horen en meezingen? Klik dan hier
 
Wil je aan de gang met een ander knutselwerkje voor Palmpasen? Dat kan natuurlijk ook. Klik hier voor een knip- en kleurwerkje of klik hier voor een kleurplaat. Hiernaast een voorbeeld hoe het er uit kan komen te zien. Veel plezier!

Groeten,
Leiding KinderKerk
terug