Kinderkerk - Welke toekomstdromen heb jij?

Kinderkerk - Welke toekomstdromen heb jij?
In de bijlage vind je een spel met dierenkaartjes. Jesaja heeft een visioen over een wereld van vrede. Daarin liggen wolf en lam, slang en muis naast elkaar, zonder elkaar kwaad te doen. Er zijn diverse variaties op dit spel mogelijk.
a) Leg ze bij elkaar: Welke dieren spelen graag samen,
b) Welke spelen juist niet samen,
c) Speel het bekende memoriespel met dubbele kaartjes.


Muzieknoot | Gratis Iconen  Zingen jullie mee? Lied: ‘De alles wordt nieuw Yell’.

Uitnodiging openingslied kinderkerstfeest met lichtjes
Het kinderkerstfeest wordt al jaren geopend met de kinderen van groep 1 t/m 3. Zij komen dan onder het openingslied binnen met een klein lampje in de handen. Dit jaar zal de dienst online worden uitgezonden.
Graag willen we ook in deze online dienst de dienst beginnen met kinderen van groep 1 t/m 3 met een lichtje. Dit zal dan vooraf worden opgenomen. De opname zal zijn op woensdag 16 december, om 16.30 uur in de Grote Kerk. De opname zal ongeveer 15 minuten duren.
Lijkt het jouw kind ook leuk om mee te lopen? Kom dan naar de kerk op woensdag 16 december om 16.30 uur.
We hopen jullie daar allemaal te zien.
Groeten Commissie Kinderkerstfeest.
Ruth, Patrisja, Marieke, Tine en Gerard.

Uitnodiging 20 december Kinderkerstfeest Online!
Kom je ook kijken?
De voorbereiding voor het kinderkerstfeest is in volle gang! Dit jaar wordt het kinderkerstfeest met beide basisscholen in Blokzijl georganiseerd. Het belooft een hele mooi online dienst te worden. U kunt de dienst vanaf 20 december bekijken via kerkdienstgemist.nl .U tikt daarna Blokzijl in en de dienst komt tevoorschijn.
In totaal doen er dit jaar 24 kinderen van groep 5 en 7 mee aan de musical. De musical heet Operatie Kerstpost. Er worden uitnodigingen verstuurd voor een geweldig kerstfeest… maar of alles aan gaat komen, is nog maar even de vraag. En natuurlijk gaat er weer van alles mis, zal het allemaal goed komen? Tijdens de musical worden de liedjes gezongen door alle kinderen van de bassischolen, zo wordt het kinderkerstfeest van ons allemaal.
Ook worden er mooie liedjes gezongen in de dienst en zullen bekenden van jullie een verhaal gaan vertellen. En er zal worden gecollecteerd voor een mooi collectedoel, daar hoort u meer over in de dienst. Kortom, het belooft weer een mooi kerstfeest te worden. Gaat u ook online  kijken?
Tot zondag 20 december, op kerkdienstgemist.nl
Commissie Kinderkerstfeest

Lijstcollecte Kinderkerstfeest  wordt bussencollecte
U bent van ons gewend dat we de week na Sinterklaas altijd langskomen met de lijstcollecte voor het kinderkerstfeest. De vrijwillige bijdrage wordt gebruikt voor de onkosten van het kinderkerstfeest zoals bijvoorbeeld de boeken. Ook dit jaar krijgen de kinderen een mooi boek, maar omdat het dit jaar een online dienst zal zijn, worden de boeken op de scholen aan alle kinderen uitgedeeld.

De collecte zal dit jaar niet huis aan huis gaan maar via collectebussen op vaste locaties. De bussen staan bij de Coöp, Yep, Grote Kerk en op de beide scholen van 6 t/m 19 december. U kunt ook een bedrag overmaken op rekeningnummer NL03 RABO 0161 9607 07 t.n.v. P. Mintjes, Protestantse gemeente Blokzijl ovv lijstcollecte. Of middels onderstaande QR code of klik op deze link voor een open tikkie.


Mogen we ook dit jaar op uw bijdrage rekenen?
Alvast heel erg bedankt!

Met vriendelijke groeten,
Commissie kinderkerstfeest

 
terug