Kinderkerk - Best Friends Forever

Kinderkerk - Best Friends Forever
Best Friends Forever (Beste vrienden voor altijd)
Het volk Israël is bevrijd uit Egypte. Ze zijn door de woestijn op weg gegaan naar het beloofde land. Daar op de grens van het beloofde land, vertelt Mozes aan zijn volk dat ze zich altijd aan Gods geboden moeten houden. Ook zegt Mozes dat wat zij en God samen meegemaakt hebben,  nog nooit ergens anders is gebeurd. Daarom horen God en zijn volk voor altijd bij elkaar.
God is heel bijzonder en dat mogen we nooit vergeten! Want als wij God niet vergeten, dan vergeet Hij ons niet. Dan zijn God en wij voor altijd beste vrienden!
Voor de kinderen zit er in de bijlage een kleurplaat van ‘beste vrienden’. Wie is jouw beste vriend? Waarom is dat jouw beste vriend of vriendin?
Wil je iets moois maken voor je vriend of vriendin, dan heb je in de vakantie vast tijd om een vriendschapsarmbandje te maken van garen, wol, kralen of loombandjes.
Op het werkblad voor de oudere kinderen staat een puzzel. Plaats de richtingaanwijzers op de goede plaats en je leest vervolgens een zin.
Tot slot nog een liedje over vriendschap 'Het is fijn om je vriend te zijn'
Wij wensen jullie allemaal nog een fijne vakantie en hopen jullie volgende week zondag 9 mei weer te zien tijdens de kinderkerk!

Tot gauw, leiding kinderkerk
 
terug