Kerkbalans 2023 Kerkbalans 2023
De afgelopen weken zijn we druk bezig geweest met de voorbereidingen op de Actie Kerkbalans 2023.
Dit is het 2e jaar dat wij u de mogelijkheid bieden om digitaal uw toezegging te doen. De gemeenteleden waarvan in de ledenadministratie een e-mailadres bekend is ontvangen de komende week in hun e-mail de brieven voor de Actie Kerkbalans. U mag uw toezegging per e-mail kenbaar maken. Op veler verzoek hebben we dit keer een brief gemaakt die u op uw scherm kunt invullen door uw ‘tab toets’ te gebruiken. Het ingevulde formulier kunt u nu zo terugmailen.
Nog makkelijker? U kunt uw toezegging ook zelf invullen en indienen via de Scipio kerkapp! Maakt u nog geen gebruik van de kerkapp? Stuurt u dan een mail naar admin.pgblokzijl@xs4all.nl. Wij zorgen ervoor dat u een link krijgt waarmee u de app makkelijk kunt installeren op uw tablet of telefoon.
Natuurlijk vinden wij het persoonlijk contact erg belangrijk, maar deze digitale verwerking neemt ons en onze lopers heel veel werk uit handen. Bovendien besparen we zo kosten voor papier, enveloppen en postzegels.


Wanneer u geen gebruik maakt van bovengenoemde opties, of wanneer er geen e-mailadres bekend is, komen de lopers in januari als vanouds bij u aan de deur.
Heeft u vragen? Bel gerust met Joke Boes tel. 0527-291296 (liefst na 18:00 uur) of mail naar admin.pgblokzijl@xs4all.nl.
 
Met vriendelijke groet,
College van Kerkrentmeesters
Joke Boes

 
terug