Jeugdkerk 4 oktober

Jeugdkerk 4 oktober
Deze bijeenkomst gingen we verder met het jaarthema ‘Het goede leven’. Na een terugblik op de startzondag, gingen we woorden en afbeeldingen zoeken over wat gelukkig zijn voor jou betekent. Hierbij kwam onder andere gezondheid, familie, vrede, samenzijn en sporten naar voren. Ook lekker eten werd vaak genoemd, want je bent gelukkig als je wel kan eten en eten geeft een goed gevoel. Vrijheid betekent dat je kan doen wat je wil. Gelijkheid betekent dat er geen discriminatie is. Een huis is belangrijk, omdat het na een drukke werkdag fijn is om weer thuis te zijn. Gelukkig zijn is positief zijn in het leven!
Vervolgens gingen we een spreuk of wijsheid over ‘Geluk is …’ op een bierviltje schrijven. Het resultaat hiervan is te zien in de kerk.
Volgende maand is er geen jeugdkerk op zondag 1 november, maar gaan we een week later naar Jongeren Aan Zet te Nijeveen. Dit jaar een actief programma met onder andere een speurtocht en een workshop met als thema ‘Back to basic’. De volgende jeugdkerk is dan weer op zondag 6 december.
Leiding jeugdkerk
terug