Inspiratiedag Focus Inspiratiedag Focus

Vanuit IZB-Focus organiseren we een inspiratiedag voor gemeenten die betrokken zijn bij het Focustraject, of dit in het verleden zijn geweest. Tijdens deze inspiratiedag zijn ook gemeenten welkom die interesse hebben in Focus, bijvoorbeeld missionaire commissies, predikanten, kerkenraadsleden en actieve gemeenteleden. Als IZB ondersteunen we gemeenten in missionair kerk-zijn, en verwelkomen daarom iedereen die hierin een wens koestert van harte.

De Focusdag staat in het teken van elkaar ontmoeten. Of je nu bij een Focustraject betrokken bent of nog zoekende naar hoe missionair kerk-zijn voor uw gemeente vorm en verdieping kan krijgen; wees welkom, en ontmoet elkaar.
Ook bieden we inhoudelijke en praktische inspiratie voor eenieder die hier verder mee aan de slag wil. Hiertoe faciliteren we twee workshopsrondes. Nadere informatie over de inhoud van deze workshops vindt u binnenkort op onze website.
We gaan in het programma ook in op wat er nodig is in de verschillende fasen van het veranderingsproces richting missionair gemeente zijn. Want niet iedere actie is altijd effectief in iedere situatie! Daarom delen we een selectie van onze ervaringen, inzichten en expertise, voor vitale gemeenten met betrokken gemeenteleden.

De Focusdag vindt plaats in de Sionkerk in Houten op zaterdag 7 oktober van 10:00 - 13:30 uur. U bent welkom vanaf 9:30 uur. Het evenement is gratis, en inclusief lunch. Vooraf opgeven is verplicht via onze website: www.izb.nl/focus

Hebt u vragen? Mail dan naar focus@izb.nl.


 
terug