PKN
Protestantse Gemeente Blokzijl Scheerwolde
 
HZ nieuwe vorm HZ nieuwe vorm
Recentelijk meldde de uitgever van  Het Zondagsblad dat hij genoodzaakt was eind dit jaar de uitgave te staken vanwege te hoog oplopende kosten. Er is daarna vanuit onze regio contact gezocht met de uitgever van het Gezamenlijk Kerkblad voor Drenthe, Overijssel en Flevoland. Een soortgelijk blad als het HZ. Er heeft een positief gesprek plaats gevonden tussen een delegatie uit onze kerken en de uitgever van het Gezamenlijk Kerkblad. Deze heeft vervolgens overeenstemming bereikt met de Drukkerij Hovens Gréve in Steenwijk over het overnemen van de titel en adressen.
Dat betekent dat in het nieuwe jaar Het Zondagsblad zal blijven verschijnen in een vernieuwde opzet, samen met het Gezamenlijk Kerkblad voor Drenthe, Overijssel en Flevoland.
De abonnees ontvangen het vernieuwde HZ automatisch. De abonnementsprijs blijft gelijk. Wie kennis wil maken met het HZ in nieuwe stijl kan dat zonder kosten of verplichting doen. Er zullen binnenkort informatiefolders beschikbaar zijn voor een gratis proefabonnement.
In het nieuwe jaar zullen van de eerste nummers extra exemplaren hier in de kerk liggen. Deze mag u gratis meenemen.
 
 
terug
 
 

Catechese
datum en tijdstip 10-12-2019 om 19.00 uur
meer details

Filosoferen aan de Kolk
datum en tijdstip 11-12-2019 om 20.00 uur
meer details

Grote Kerk Blokzijl
datum en tijdstip 15-12-2019 om 10.00 uur
meer details

Kerst met the Swining Stones
datum en tijdstip 15-12-2019 om 15.00 uur
meer details

 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.