Clubavond Jeugdwerk Blokzijl Clubavond Jeugdwerk Blokzijl
Vrijdag 8 januari hebben we een online clubavond gehouden. De kinderen van groep 4 t/m 6 van de basisschool hadden van 19.00 uur tot 19.30 uur club. We begonnen met muziek en deden een quiz. De kinderen lieten hun keuze zien door een rood of groen stuk papier of voorwerp omhoog te houden. Daarna kwamen we in beweging door zo snel mogelijk een voorwerp te pakken en te laten zien, bijv. een jas, een koffiemok of een tandenborstel. De kinderen bedachten zelf ook allemaal leuke voorwerpen zoals een zak chips. We sloten af met de vogeltjesdans.
Van 19.45 tot 20.15 was groep 7/8 aan de beurt. We begonnen met een flashmob van Shakira Waka Waka https://www.youtube.com/watch?v=FFtzqqgE3kA  Daarna deden we een quiz, waarin de kinderen moesten kiezen uit ROOD A (hoger, langer, meer) of GROEN B (lager, korter, minder). Een vraag was bijvoorbeeld: ‘Kan een bruine beer langer of korter worden dan 2,5 meter?’ en ‘Heeft meer of minder dan 80% van de Nederlandse bevolking een fiets?’ Vervolgens deden we ook de voorwerpenrace en we sloten af met ‘Het emotiespel’, waarbij we allemaal tegelijk een emotie moesten uitbeelden. Dit was erg hilarisch! Alle kinderen deden super mee en we kijken dan ook terug op een geslaagde clubavond.
Vrijdagavond 5 februari houden we weer een online clubavond. Nu gaan we echter iets maken. Alle kinderen krijgen zaterdag 30 januari een tasje met materialen thuis en nog wat extra dingetjes om mee te knutselen. De uitnodiging volgt weer via de mail. We hopen dat we alle kinderen weer online mogen begroeten!
 
terug